StudieCaféen

StudieCaféen er et initiativ taget af tre 4.g’ere, der sigter mod at skabe nogle sociale rammer for studielivet på KG. Caféen vil have åbent hver tirsdag i lokale 66 fra 14-18, hvilket indebærer at folk med sent fri også har mulighed for at komme forbi!

De tre ovennævnte 4.g’ere, fra venstre Lars Iversen, Anna Gudmann Hansen og Allan Cramer, vil stå for lektiehjælp, og kan tilsammen udbyde hjælp i en bred vifte af fag, men ligger også inde med meget erfaring indenfor studieteknikker og mere generelle råd i forhold til det at gå i Gymnasiet.

  Lars Iversen, Anna Gudmann Hansen og Allan Cramer

I Caféen vil der blive solgt kaffe, kage, sodavand osv. til SU-venlige priser, således der bliver skabt nogle hyggelige omgivelser for brugerne. I selve cafélokalet vil der være mulighed for gruppearbejde, lektiehjælp og hyggesnak, men der vil også blive stillet et lokale til rådighed, hvor kun lyden af fingre mod tastaturet eller pennen mod papiret må høres. Man kan altså både få mulighed for at arbejde koncentreret i stillelokalet og under mere løsslupne omgivelser i cafélokalet.

Tilbuddet er for alle gymnasiets elever, og giver mulighed for et socialt fællesskab omkring lektielæsningen. Så kom forbi med dine venner, din samfundfagsgruppe, dine valgfagskammerater, og få en kop kaffe og en snak, mens I løser jeres differentialligninger eller bøjer de spanske verber!

Vi ses i StudieCaféen