Sidste skoledag 2013


Sidste skoledag for 3. g og 2 hf

Hverken regn eller skyer kunne lægge en dæmper på afgangsklassernes festhumør, da de tirsdag d. 21. maj fejrede sidste skoledag. Karameller fløj traditionen tro rundt i luften, og udklædningsspektret var bredt – alt lige fra dinosauere til blodige sygeplejersker.

En anden tradition var fodboldkampen mellem lærere og afgangselever. Lærerholdet stillede stærkt op med en del rutinerede idrætslærere. Men elevholdet var bare bedre – eller også havde de bare 16 spillere mod lærernes 11… I hvert fald vandt elevholdet 4-1. Lærerholdets mål stod Team Jens for: Jens driblede energisk forbi hele 3 elever og lagde den elegant op til den anden lærer-Jens, som scorede omgående.

Efter showet var der det legendariske afgangsshow i den gamle festsal, hvor hele skolen var samlet og morede sig over såvel Harlem Shake, Gangnam Style og adskillige filmindslag. Det var en show af vanlig høj standard og akkompagnementet stod dygtige musikelever for.

Efter festlighederne venter så den lange eksamensperiode. Som allerede tager sin start på torsdag. Rigtig god læselyst til alle elever - og tak for et flot show.