Du er her: » Skolens liv » Grønt flag

Miljørådet på Køge Gymnasium


Efter opfordring fra undervisningsministeriet har vi besluttet at tilmelde Køge Gymnasium til projekt Grønt Flag.
I følge projektbeskrivelsen er en Grøn Flag – skole følgende:

Hvad er en Grøn Gymnasieskole?

En Grøn Gymnasieskole er en skole, der sætter miljøundervisning og uddannelse for bæredygtig udvikling højt på dagsordenen i programmet

Grønt Flag Grøn Gymnasieskole som institution selv tager vare på miljøet og hele tiden arbejder frem mod at være mere bæredygtig.

Grønt Flag og undervisningen

At en Grøn Gymnasieskole sætter miljøundervisning og uddannelse for bæredygtig udvikling højt på dagsordenen betyder, at skolen hvert skoleår gennemfører et undervisningsprojekt, der inddrager mindst 15 % af skolens elever som særlig aktive.

Grønt Flag og institutionen

At en Grønt Flag-skole arbejder for en mere bæredygtig institution betyder, at skolen hvert år tager nye skridt til at mindske skolens globale fodaftryk fx ved at nedsætte forbruget af vand og energi, nedbringe CO2-udledningen, reducere mængden af affald osv. Eleverne deltager i arbejdet med at sætte mål og gennemføre indsatserne i samarbejde med skolens pædagogiske og tekniske personale.

På denne måde sparer institutionen også reelt penge. Man kan læse mere om projektet på hjemmesiden http://www.groentflag.dk/indhold/gymnasieskolen.aspx


Links


Miljøfilm
  trailer


ADMINISTRATIONS SOLCELLE ANLÆG

Miljørådet

Følgende er medlem af Miljørådet på Køge Gymnasium

Hanna Ørnsholt Ring (HR)
Niels Jørgen Duwander (ND)
Amalie Risager 2c
Mille Estrup Espensen 2f
Sarah Revell Høgsgaard Nikolajsen 2k
Stine Catharina Miller Petersen 2f

Se Powerpointshow om miljørådet